Welkom bij Hulp en Zorg

Welkom bij Stichting Hulp en Zorg, waar we sinds onze oprichting in 2010 met toewijding en passie zorg en ondersteuning bieden aan mensen die hulp nodig hebben, zodat zij zelfstandig kunnen blijven functioneren. 
Als non-profitorganisatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning thuis, op het werk of op school, en indien nodig ook in kleinschalige woonvormen.
Bij Stichting Hulp en Zorg geloven we in het belang van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte zorg. Onze zorgprofessionals, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders, staan klaar om aan elke zorgvraag tegemoet te komen, met respect voor uw behoeften en voorkeuren.
Onze missie is om hoogwaardige, persoonlijke zorg te bieden aan onze cliënten, waarbij we streven naar het creëren van een warme en vertrouwde omgeving. We leggen een diepgaande verbinding met elke persoon die we helpen, omdat we begrijpen dat achter elke zorgbehoefte een uniek individu schuilt.

Als kleine zorgorganisatie streven we ernaar om een voorbeeld te zijn in het leveren van op maat gemaakte zorg van de hoogste kwaliteit. Bij Stichting Hulp en Zorg zijn cliënten geen nummers; ze zijn individuen die centraal staan in alles wat we doen. 
We begrijpen dat het accepteren van hulp soms moeilijk kan zijn. 
Daarom streven we ernaar om op een respectvolle manier tegemoet te komen aan hun behoeften, zodat ze zich comfortabel voelen met de hulp die we bieden.
Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn wij er om u te helpen en te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op, want bij Stichting Hulp en Zorg staat uw welzijn altijd voorop.


Zorg voor kwaliteit

Om u de kwaliteit van zorg te garanderen die u verdient, bieden wij de volgende zekerheden:

Gediplomeerd: Zorgverleners hebben een afgeronde opleiding tot verzorgende of verpleegkundige. Verpleegkundigen zijn allen BIG-geregistreerd.

KIWA keurmerk: Zorgverleners voldoen aan beroeps- en ondernemereisen voor kwalitatief hoogstaande zorg.

Verzekeringen: Zorgverleners hebben een rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Governancecode Zorg: Goed bestuur en toezicht aan de hand van deze code, leidt tot tot goede zorg in de praktijk.

VOG:  Zorgverleners kunnen een door het Ministerie van Justitie afgegeven Verklaring omtrent Gedrag tonen (VOG).

Klachtenregeling: Bij Stichting Hulp en Zorg zal er altijd binnen 6 weken inhoudelijk gereageerd worden. daarnaast zijn wij aangesloten bij een erkende geschilleninstantie.Bij u in de buurt

Hulp en Zorg is actief in de volgende gemeenten:
Aalsmeer
Amstelveen
Bloemendaal
Haarlem

Haarlemmermeer
Heemstede
Hillegom
Lisse
Noordwijk